Reparatie en onderhoud van PC's / laptops                  Service aan huis                  Bereikbaar van 10:00 tot 20:00 uur                 Sinds 1999 uw computerspecialist !  
                   
   
 

Training en ondersteuning

Regelmatig verzorgen wij training en ondersteuning op het gebied van ICT, zowel klassikaal als individueel. Van basis computerkennis tot diepgaande training op gebied van Microsoft windows 10 en Office software, wij kunnen u hierin ondersteunen. Daarnaast is het ook mogelijk om computerondersteuning te krijgen als u er zelf niet uitkomt. Dit kan individueel of in groepsverband.

Door de jarenlange praktijkervaring en de gedegen kennis van onze  begeleiders krijgt u duidelijke uitleg van de trainingsstof en zult u snel zefstandig kunnen werken. Uiteraard staan wij ook na de training en computerondersteuning altijd voor u klaar om problemen en onduidelijkheden op te lossen.

 

       MRB-computers helpt u weer op de goede weg ....

 

 

Voor meer informatie of een afspraak betreffende training of ondersteuning kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of ons bellen op:  06-57323325  of  06-23807664.

  

 


 
 
Openingstijden: Contactinformatie: